Väripaletit

99,00 

Hieno kangaspäällysteinen väripaletti, jossa kovat muoviset etu- ja takakannet. Toimitetaan räätälintyönä tehdyssä satiinipussissa.

Osastot: ,

Kuvaus

Olet ehkä käynyt aikaisemmin värianalyysissä ja saanut siitä itsellesi kartonkisen värikartan. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi täydellinen omaan värivuodenaikaan liittyvä väripaletti, josta löydät 30 vaateväriä kankaisena vaihtoehtona.

Henkilökohtainen värikarttasi sisältää puvuston perusvärit sekä kirkkaammat korostusvärit. Siitä löytyy myös ihon, hiusten ja silmien vastavärit joilla saat mielenkiintoa omaan pukeutumiseesi sekä nostat omat kasvosi esille.

Väripaletista voit poimia upeat huulipunavärit ja lukuisan määrän luomivärivaihtoehtoja sekä poskipunaan parhaimmat värisävyt. Lisäksi siitä löytyvät myös korut ja metallit. Väripaletin värit sointuvat kaikki toinen toisiinsa ja siitä ammennat omaan vaatekaappiisi parhaimmat pukeutumisvärit joihin ei muotitrendit vaikuta. Näin vaatekaappisi toimii ja saat siitä kaiken hyödyn sekä vältyt turhilta heräteostoilta.

Lisätiedot

Väri

Kontrastinen kesä, Kontrastinen talvi, Kontrastinen syksy, Kontrastinen kevät, Keskivahva kesä, Keskivahva talvi, Keskivahva syksy, Keskivahva kevät, Vaalea kesä, Vaalea talvi, Vaalea syksy, Vaalea kevät