Upeat uudistuneet siveltimet nyt täältä, sopii myös vegaaneille.

14,80 49,95 

Kuvaus

Jane Iredale siveltimet ovat parasta mitä ihollesi voit tarjota. Siveltimet ovat parhaimmista materiaaleista käsin sidottuja ja sopivat kaikille, myös vegaaneille.Tuotteet ovat kestäviä ja hellävaraisella hoidolla ne palvelevat sinua vuodesta toiseen. Hyvät siveltimet helpottavat meikkausta, annostelet väriä oikean määrän, näin tuote myös kestää käytössäsi pidempään.

Siveltimet on valmistettu parhaimmista raaka-aineista, erityisesti vegaaneja ajatellen suurin osa on valmistettu synteettisestä taklonista.

Meikkitaiteilijan työssä tai kotona meikkaamisessa tarvitaan ammattilaisen välineet. Korkeatasoinen sivellin on investointi. Se kannattaa huoltaa ja pestä oikein, näin sivellin kestää käytössäsi vuosia kuin uusi.

Parasta hoitoa annat niille pesemällä ne luonnonsaippualla tai hiusshampoolla sekä kuivatat ne ilmavasti vaakatasossa pöydällä puhtaalla alustalla. Pidä ne erillään puhtaassa meikkipussissa, niin ne säilyvät uuden veroisina.

Lisätiedot

Siveltimet

Contour-sivellin, Chisel Powder- sivellin, The Handi, Refill-Me sivellin, Angle Liner/Brow Brush, Large Shader Brush, Bent Liner Brush, Crease Brush, Eye Contour Brush, Detail Brush, Blending/Contouring Brush