Kasvojen kohotus ja kiinteytys näillä tuotteilla

99,00 

Tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet:

Askel 1. Ihonpuhdistusaine, jolla saat myös puhdistettua silmämeikin.

Askel 2. Kasvonaamio, jonka poistat hellävaraisesti lämpimällä vedellä huuhtelemalla.

Askel 3. Kosteusvoide,joka imeytyy heti ja sopii hyvin meikinalustuotteeksi.

Kuvaus

Skindulgence 30 min ihonhoitotuotteet saavat ihosi näyttämään nuoremmalta ja säteilevämmältä juuri nyt vuosiksi eteenpäin. Tuotteen teho perustuu oikeisiin raaka-aineisiin kuten hyalyroniin, kollageeniin, aloeveraan sekä jojobaan. Ihosi saa riittävää kosteutta luonnollisella tavalla puhtailla raaka-aineilla ilman lisättyjä ainesosia. Tuotesarjan ovat kehittäneet plastiikkakirurgit turvalliseen päivittäiseen käyttöön.

Jos kärsit ikääntymisen tuomasta veltosta ihosta, juonteista sekä punoittavasta ihosta, tämä tuotesarja on juuri sinulle. Tuotteilla on ihoa kiinteyttävä ja kasvoja kohottava vaikutus, ihonväri paranee ja tasoittuu sekä kosteustasapaino palautuu. Muuta et tarvitse, jotta saat ihosi kimmoisaksi ja eloisaksi. Tämä tuote on saavuttanut kansainvälisen suosion ja nyt voit sen hankkia suoraan itsellesi tästä verkkokaupasta turvallisesti. Tarvittaessa voit esittää lisäkysymyksiä meille maahantuojalle, vastaamme mielellämme.

Käytä tuotetta säännöllisesti joka toinen päivä ensimmäisen 90 päivän ajan. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Upea tuote varsinkin punoittavalle couperosa-iholle, sillä se tasoittaa punoituksen hetkessä. Puhdistus ja kosteutus sopivat normaaliin päivittäiseen käyttöön sen jälkeen. Naamiota voit käyttää säännöllisesti kerran tai kaksi kertaa viikossa. Sopii myös akne-iholle tasoittaen ihon väriä sekä rauhoittaen ärsytystä. Tilaa sen mukana myös taikalapanen, jolla saat helposti puhdistettua naamion kasvoiltasi, se myös samalla kevyesti kuorii ihoasi hellävaraisesti. Taikalapasen löydät tästä samasta verkkokaupasta.

Jos haluat todeta tuotteen tehon,voit ensimmäisellä kerralla käyttää tuotetta vain toiseen puoleen kasvoja ja näet kuinka suuren eron vain 30 minuutin hoito saa aikaan. Tuote on turvallinen ja luonnonmukainen, ilman haitallisia lisäaineita sekä hajusteita.

Tuotepaketissa on tarkemmat suomenkieliset ohjeet.