Mitä huulipunasi kertoo sinusta? Hauska persoonallisuustesti jokaiselle.Naistenillan suosikki.

5,00 

Huulipunan salainen maailma on tarua ihmeellisempi. Tutki mitä se kertoo sinusta.

Osasto:

Kuvaus

Kevennystä koulutuspäivään tai hauskuutta naisteniltaan! Kun haluat rentoutua hyvien ystävien kanssa ja mietit kivaa ajanvietettä, ota esiin huulipunasi, niin se kertoo sinusta yllättävän paljon. Uskallatko laittaa itsesi peliin?

Rentouttava persoonallisuustesti kirvoittaa naurut ja toimii mukavasti keventävänä ohjelmana raskaan koulutuspäivän jälkeen. Ei aina tarvitse olla tiukan ryppyotsainen ja virallinen, sillä löytyyhän meistä myös se keveämpikin puoli, pistä persoonasi peliin, se antaa paljon!

Värillä ei ole väliä, muoto on tärkein. Meillä jokaisella on oma tapa levittää huulipunaa ajattelematta sen koomin kuinka sen teemme.

Nyt siis huomio huulipunaan. Mitä tämä ihme kapistus kertoo meistä naisista, oletko koskaan ajatellut sen merkitystä syvemmin? Huulipunaakertyy jopa kaksi tuubillista vuodessa meidän elimistöömme ja elämämme aikana syömme sitä noin kaksi kiloa. Huulipunan ostaminen voi olla hyvin vaikeaa, yhden värin valinnassa oman kokemukseni mukaan voi mennä jopa kaksi tuntia.

Mutta mitä se kertoo käyttäjästään? Kärjen malli voi olla uskomattoman hauskan näköinen, jokainen levittää huulipunan omalla persoonallisella tavallaan ja tapa miten otat väriä huulipunastasi kertoo sinusta hyvin paljon.

Mitä se kertoo – oletko luonteeltasi lupsakka, itsepäinen, aikaansaava vai utelias? Viihdytkö seurassa mieluiten taka-alalla vai nautitko kaikesta saamastasi huomiosta? Ota huulipuna esille ja tee oma persoonallisuustesti, millainen minä olen!