Löydä omat värisävysi värianalyysin avulla

20,00 

Kevät, kesä, syksy, talvi. Jokainen kuuluu johonkin, mihin sinä katsot kuuluvasi?

Kuvaus

Maailmassa on miljoonia värisävyjä, mutta on kummallista, miksi niin moni silti haluaa pukeutua mustaan ja harmaaseen. Tai vaatekaappisi voi olla pelkästään yhden värin varassa, joillekin sininen on ehdoton ykkönen ja jopa vihreä voi olla jonkun vaatekaapin perusväri. Usein löytyy maksimissaan kolmesta neljään toimivaa käyttöväriä.

Tunnetko itsesi hyvin, tiedätkö missä väreissä olet parhaimmillasi? Mikä väri korostaa ihosi raikkautta tai saa hiuksesi hehkumaan? Missä väreissä näytät tosi väsyneeltä ja uupuneelta? Apua tähän kaikkeen saat miettimällä omia värejäsi kuten ihonväriä sekä hiustesi että silmien sävyjä.

Taittuvatko värisävysi kylmään purppuraan vai oletko hyvin kalpea iholtasi vai onko sinulla kullanhohtoisia pisamia kasvoillasi ja hiuksissa loistaa pronssinen värisävy. Tässä pieniä esimerkkejä erilaisista värivuodenajoista ja kuten huomaat, esimerkissä oli hyvin erilaiset vaihtoehdot. Kumpaan pääryhmään katsot kuuluvasi? Opetan seuravassa sinua löytämään omat värityypit pääpiirteittäin ja sen myötä voit löytää parhaimmat värit itsellesi.