Jane Iredale puristepohjat täältä edullisesti puhtaiden luomutuotteiden ystäville

42,55 

Puristepohja SPF 20 täyttöpakkaus

 

Osastot: ,

Kuvaus

Luonnollinen, peittävä meikki ilman iholle haitallisia täyteaineita kuten talkkia, nailonia tai akryylia. Kehitetty erityisesti peittämään ihon ongelmia, ilman bakteereja kasvattavia ainesosia. UVA/UVB suojakerroin mineraalimeikkipohjissa SPF 20.Paras luomutuote kasvoillesi, joka kestää ja peittää luonnollisella tavalla ja samalla hoitaa ihoasi.

Meikin hoitavuus perustuu farmakologisen tason mineraaleihin, kuten titaanidioksidiin sekä sinkkioksidiin. uutena raaka-aineena käytettävät merimineraalit pitävät yllä ihon kosteustasapainoa.Mineraalien korkea määrä antaa hyvän peiton, aurinkosuojan sekä hoitavuuden. Pigmenttien korkea määrä lisää kiinnittävyyttä iholle, jopa niin että meikin korjailua päivän mittaan ei tarvita. Perinteisissä meikeissä talkin määrä on 70-90 % ja väripigmentteinä useimmiten öljyteollisuudesta johdetut väriaineet.

Mitkä ovat mineraalimeikkien parhaat puolet? Ne toimivat peitevoiteina, itse meikkituotteena sekä korvaavat puuterin käytön. Mikäli pakkauksessa on SPF-merkintä, ne toimivat myös aurinkosuojana. Ne myös muodostavat iholle valaisevan,terveen sekä nuorentavan ilmeen. Nämä tuotteet ovat parasta ihollesi niiden puhtauden ja peittokyvyn vuoksi.

Värihelmipohjat sisältävät ihoa hoitavia ainesosia sekä hitaasti vaikuttavia antioksidantteja.

Tuotteet löytyvät Allergiaportaalista. Teemme yhteistyötä Helsingin Allergia ja Astmayhdistyksen kanssa.

 

 

Lisätiedot

Puristepohjat

Ivory, Radiant, Satin, Suntan, Riviera, Bisque, Warm Silk, Amber, Warm Sienna, Golden Glow, Latte, Fawn, Light Beige, Natural, Honey Bronze, Autumn, Teakwood, Bittersweet, Cognac, Warm Brown, Velvet, Cocoa