Jane Iredale – Pure & Simple -aloituspakkaus täydelliseen meikkiin

56,50 

Kaikenkattava aloituspakkaus on avain täydelliseen meikkiin ja löydät sen kolmena eri värivaihtoehtona.

Kuvaus

Pure & Simple -aloituspakkaus on helppo tapa tutustua ihoa hoitavaan sekä vettä hylkivään meikkisarjaamme. Tämä aloituspakkaus sopii väreiltään kaikille, se on hellä ja turvallinen jopa allergisille ihmisille. Siitä et löydä haitallisia ainesosia, kuten lisättyä talkkia tai väri- ja säilöntäaineita. Se on 100 %:sti täyttä mineraalia sekä pigmenttiä.

Suomalaiselle naiselle sopivat useimmiten keskivahvat värisävyt ja tästä aloituspakkauksesta voit valita kolme erilaista vaihtoehtoa: medium light, medium tai medium dark -voimakkuusasteet. Jos olet hyvin vaaleaihoinen, valitse vaalein vaihtoehto talvikäyttöön. Voimakkaammalle ihon värisävylle suosittelemme keskivahvaa medium -voimakkuutta ja tummemmalle iholle medium dark on toimivin vaihtoehto.

Jos kärsit erityisesti ihon punoituksesta, nämä tuotteet toimivat silloin erinomaisesti hyvän peittokykynsä vuoksi. Erityisesti  medium -aloituspakkaus sopii voimaakkasta punoituksesta kärsivälle ihotyypille.

Jokaisessa pakkauksessa on kaksi mineraalimeikkipohjaa, poskipuna, kaksi luomiväriä sekä minihuulipuna jota voit käyttää myös poskipunana. Pakkauksesta löytyvät myös siveltimet.

Lisätiedot

Aloituspakkaus

Pure & Simple-aloituspakkaus Medium Light, Pure & Simple-aloituspakkaus Medium, Pure & Simple-aloituspakkaus Medium Dark