Intohimona ammatti

Kari löysi intohimonsa linssin läpi katsoessaan & Elisa kauneuden ympäriltä

Me, Elisa ja Kari, olemme tarinan henkilöt ja 3K on perustamamme verkkokauppa. Olemme tienneet toisistamme, puolisoidemme kautta, jo kauan sitten. Molemmilla oli oma työura, Elisa opettajana ja Kari erilaisissa sähköinsinöörin töissä mm. myyntityössä.

3K:n tarina alkoi 2017 kun Kari otti yhteyttä Elisaan ja kyseli kuvausmahdollisuuksia. Elisa oli ryhtynyt yrittäjäksi ja johti Tyylikoulu WellHottaria. Kari oli myös perustanut yrityksen, KuvaKaro, joka teki erilaisia kuvaukseen liittyviä töitä. Muutamien keskustelujen jälkeen Elisa ehdotti yhteisen verkkokaupan perustamista johon Karikin innostui, 3K verkkokauppa oli syntynyt.

K muodostuu 3:sta osiosta: koulutuksesta, kauneudesta ja kuvauksesta. Elisa tarjoaa kauneutta, Kari kuvausta ja yhdessä tuotamme koulutusta. Muodostuu kokonaisuus joka on enemmän kuin osiensa summa. Tätä kokonaisuutta haluamme tarjota 3K verkkokaupan asiakkaille.

Lähdemme liikkeelle tunnustellen ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Pyrimme lisäämään tarjontaamme tarpeidenne ja kykyjemme mukaan.
Hyvät asiakkaat, tervetuloa 3K verkkokauppaan!

Elisa ja Kari

Elisa Koivumaa, Tyylikoulu Wellhottaret

Tyylikoulu WellHottaret on moderni, ajan hermolla toimiva kauneuden- ja hyvinvoinnin osaaja ja palvelujen tarjoaja Oulun keskustassa Torikadulla. Pitkästi on aikaa vierähtänyt ja vettä virrannut Oulujoessa kun haaveilin kaksi vuosikymmentä sitten oman yrityksen perustamisesta. Miten lähden liikkeelle ja millä eväin? Eräänä kauniina sunnuntai-aamuna vain napsahti mieleeni ajatus omasta koulusta!

Se oli siinä. Soitin välittömästi kouluttajalle Helsinkiin ja ilmoittauduin pukeutumisneuvojan koulutukseen ja voi sitä intoa kun palasin kotiin matkalaukku täynnä työkaluja ja tietoa . Muistan vieläkin elävästi, kun tein ensimmäistä värianalyysiä asiakkaalle kädet täristen. Mutta tulos oli oikea ja asiakas tyytyväinen. Tästä sain intoa jatkaa ja sillä tiellä olen edelleenkin, mutta koulutusta ja osaamista on karttunut toki matkaan rutkasti sen jälkeen opettajan ammatin lisäksi mm. kynsiteknikon pätevyys, pigmentoinnin ammattitutkinto, kansainväliset meikkauskoulutukset, ripsiteknikon tutkinto ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä päänahan alueen pigmentaatiot.

Tätä nykyä meiltä löytyvät osaajat joka lähtöön ja palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä.Lisää meistä ja palveluista löydät tyylikoulun sivuilta. Nyt haluamme tavoittaa sinut myös verkon välityksellä ja tuoda osaamisemme ja 20 v kokemuksemme juuri sinun käyttöösi.

Tutustu koulutukseemme ja auta meitä kehittämään sitä antamalla vinkkejä sinua kiinnostavista asioista sillä koulutuksemme tarkoitushan on tuoda sinulle lisää tietoa ja helpostusta arkeen.

Kari Arontie, KuvaKaro

Jäin eläkkeelle pitkän BtoB-myyntiuran jälkeen, mutta peilistä ei katsonut joutilas eläkeläinen, vaan työkykyinen ja työhaluinen mies. Jo nuoruudessani alkanut valokuvausharrastus aktivoitui uudelleen ja alkoi pikkuhiljaa täyttää arkea. Aloin katsella maailmaa kameran linssin läpi yhä useammin. KuvaKaro syntyi ikään kuin itsestään vuonna 2013. Nimi on yhdistelmä kuvausta, Karia ja Arontietä. Työskentelytapani on keskusteleva ja tarkkaileva. Pysyn ikään kuin Karo-hahmon tapaan kasvottomana ja huomaamattomana tarkkailijana taustalla. Katselen, millaisia heijastuksia kameran linssille heijastuu.

Yhteistyötä KuvaKaro on tehnyt mm. Philips Lightning Finlandin ja Pellopuu Oy:n kanssa. KuvaKaron kuvilla on voitettu myös Oulun Kameraseuran Vuoden valokuvakilpailu kolme kertaa. Lisäksi KuvaKaro on päässyt tutustumaan kameransa kanssa lukuisiin suomalaisiin yrityksiin Oulun ja Lapin alueella.

Karo on kouluttautunut erityisesti ottamaan muotokuvia, pimeäkuvia, tapahtumakuvia ja luontokuvia. Kuitenkin Karo kertoo olevansa ensisijaisesti yleiskuvaaja. Karo on opiskellut useiden erilaisten kuvankäsittelyyn liittyvien ohjelmistojen käyttöä. Hän on tehnyt pitkän uran yritysmyynnin parissa, joten hän ymmärtää hyvin BtoB-myynnin ja markkinoinnin haasteet. Hän on sähköinsinööri ja suorittanut myös MKT-tutkinnon Markkinointi-instituutissa.

Karo ei tee pelkästään valokuvausta. Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena hän ymmärtää yrityksen erottautumistekijät ja kilpailuvaltit, ja tuo ne erityisesti työssään esiin. Kuvauksen ammattilaisena puolestaan hän ottaa laadukkaita kuvia, jotka ovat oikein säädettyjä. Näin kuvista välittyy korkea laatu sekä hyvä tunnelma. Karon ottamissa kuvissa kameran linssin kautta heijastuu asiakkaasi kokema näkymä. Näin saat muokattua palvelusi asiakaskokemusta paremmaksi.

Asiakkailleen Karo antaa kuviin käyttöoikeudet, joten niitä voi jatkossa hyödyntää monipuolisesti markkinoinnissa. Karo hoitaa koko kuvausprojektin, joten se ei sido paljonkaan asiakkaan resursseja. Kuvaukset voivat onnistua tiukallakin aikataululla. Hintakaan ei välttämättä ole liian korkea, koska Karolle uteliaana seikkailijana tekemisen ilo ja mielekkyys ovat tärkeämpiä arvoja kuin taloudellinen voitto. Karo lupaa, että hänen avullaan saadaan asiakkaan kilpailuvaltti tuotua paremmin esille, ja näin asiakkaalle avautuu mahdollisuus vapaampaan hinnoitteluun, eikä tarvitse kilpailla ainoastaan hinnan avulla. Karon tuottamassa lopputuloksessa voidaan hyödyntää valokuvia, multimediaa, videoita tai timelapseja.

Voiko Karo siis olla avuksi? Millainen kuva sinun yrityksestäsi heijastuu Karon kameran linssin läpi?