Kauneusvinkkejä helppoutta rakastavalle

Oletko sinäkin niitä ihmisiä, joita aamuisin väsyttää ainainen laittautuminen. Aamut ovat muutenkin kiireisiä eikä millään ehtisi ,mutta kun on pakko jo senkin vuoksi, että saan kirjavan ihon tasoitettua ja tummat silmänaluset piiloon.
Tämä ei olekaan ihan helppoa, kun on kymmeniä erilaisia purnukoita ja ei oikein tiedä mistä ottaisin sen parhaimman avun.

Olen itsekin läpikäynyt saman tien ja kun ekakerran kuulin, että ei tarvitsekaan purkkiarsenaalia, vaan yksi tuote auttaa, niin olo oli tosi huojentunut. Kädet täristen tartuin uuteen tuotteeseen ja nyt yli 13 vuotta selviän samalla ihanalla, helpolla tuotteella enkä vaihda. Aurinkosuojakin tulee samalla hoidettua kuntoon.

Kuinka helppoja aamut nyt ovatkaan , pieni sipaisu oikeaa tuotetta oikeaan paikkaan ja kasvot saavat sellaisen loisteen ja tasaisen värin, että ihan naurattaa, kuinka helppoa tämä laittautuminen voikaan olla.

Kerran luokseni tuli asiakas joka oli saanut yhden A 4 paperin täyteen tuotevinkkejä, mitä hän tarvitsee meikkiään varten. Hän oli suorastaan epätoivoinen, sillä tuotemäärä oli huomattava sekä kalliiksikin se tulisi. Tarvitsenko näitä ,hän kysyi ja silloin oli helppo lohduttaa, että et tosiaankaan tarvitse vaan yhdellä tuotteella selviät.
Kun tuotteella on peittokykyä luonnollisuuden lisäksi, muuta ei tarvitse.

Oli myös tapaus kun asiakas oli tipahtanut vintin portaat pää edellä alas ja seuraavana päivänä oli juhlat ja ongelmana tietenkin saada sinikirjavat kasvot tasaisen kauniiksi. Tässä tapauksessa selvisin kahdella tuotteella ja kasvoista tuli kauniit ja heleät.
Näitä tarinoita on matkan varrella kertynyt ja on ollut ilo auttaa ja kerronkin sinulle kuinka toimin näissä tilanteissa.


Tämä yllä oleva kuva on tyypillinen esimerkki meidän suomalaisten punoittavasta ihosta, joten couperosa olisi hyvä saada peittoon, jotta iho näyttää tasaiselta ja kauniilta.
Ota silloin Jane Iredale meikkisarjan mineraalipohjista esim väri amber tai golden glow ja sipaise tuotetta ohuesti punoituksen päälle. Silloin iho näyttää tasaiselta ja pohja on kaunis jo itsessään eikä arkimeikkiin paljoa enää muuta kaipaakaan. Pieni sipaisu huulille väriä ja olet valmiina päivän rientoihin. Vaikka hikiäkin pukkaisi näin lämpimillä, tuote kestää hyvin kosteutta.
Alla oleva kuva kertoo muutoksen kasvoilla, helppoa!


Mutta lupasin kertoa sinulle näistä mustelmista eli siinä tapauksessa otin samaisesta meikkisarjasta BB-voidetta pikku tipan ja notkistin sen smooth affair- meikinpohjustajalla. Tämän seoksen levitin ohuelti koko kasvojen mustelmaiselle alueelle häivytellen ja sen päälle tämän samaisen mineraalipohjan, josta mainitsin edellä.
Jälki oli tasainen ja koska juhlameikki oli kyseessä, lisäsin siihen tarvittavat muutkin efektit ja lopputulos oli loistava ja asiakas ikionnellinen päästessään juhliin.

Lukuisia muitakin tapauksia riittäisi kerrottavaksi, mutta säästän ne seuraavaan kertaan. Näistä voisin kuitenkin mainita luomet ja syntymämerkit niin miehillä kuin naisilla, joista on voinut tulla iso elämää rajoittava asia. Lääkäriinkin on voinut mennä rahaa satoja euroja eikä apua ole löytynyt. Kun tällaisessa tapauksessa taiot ongelman piiloon pienellä jipolla, voi olla tosi onnellinen ihminen tämän jälkeen.
Mukavia ja helppoja kesähetkiä sinulle aamuiseen laittautumiseen!

Mukavia ja helppoja kesähetkiä sinulle aamuiseen laittautumiseen!

Elisa Koivumaa Tyylikoulu WellHottarilta
Jos sinulla on kysyttävää niin laita viestiä sähköpostilla, vastaan mielelläni. [email protected]